Acomiadem la temporada amb el Concert d’Estiu

Entrada compartida per Orfeó Badaloní

Des de fa tres anys que l’Orfeó s’acomiada de la temporada amb un concert de fi de curs que bé podríem anomenar multi-coral, ja que intervenen totes les corals de l’entitat: el Tradicional, el de Projectes, la Capella de Música, el Jove i la Infantil.

Cartell-concert-estiu-orfeo-badaloni
Cartell promocional del concert

Aquesta vegada, i començant per la Infantil, les corals interpretaran de forma individual tot un conjunt de peces del seu repertori habitual i, en acabar la seva intervenció, en cantaran una conjuntament amb la següent coral. D’aquesta manera, hi haurà peces interpretades per una sola  coral, altres per dues i una peça final que cantaran conjuntament totes les corals de l’Orfeó i que farà tremolar els ciments de l’església.

El concert serà aquest proper diumenge 29 de juny, a l’església Pares Carmelites, a les 20h.
La entrada és lliure, però es podrà fer un donatiu voluntari a favor de la Fundació Badalona contra el Càncer, a la que li lliurarem tota la recaptació recollida com ja venim fent des de fa tres anys.

I per anar fent boca, en aquest enllaç hi trobareu el Programa de mà del concert, amb una introducció de’n Joan Soler i Amigó.

Us hi esperem a tots!!