Notícies

Entrada compartida per Justícia i Pau

Article d’opinió de Rafa Allepuz, membre de Justícia i Pau Lleida.

L’Economia de Francesc

Els pròxims dies 26, 27 i 28 de març a la ciutat d’Assís (Itàlia) es durà a terme una trobada internacional dirigida a la població jove —i protagonitzada per ella— que versarà sobre economia i que el Papa Francesc, el seu impulsor, ha anomenat “L’economia de Francesc” en referència a Sant Francesc d’Assís.

Entrada compartida per Justícia i Pau

Article d’opinió de Miquel Àngel Prieto, membre de Justícia i Pau Barcelona.

 

Limitacions a la certificació dels diamants de sang

Ben aviat es commemorarà el trentè aniversari de la fi de la guerra freda. El resultat va ser la inqüestionable hegemonia política i militar dels Estats Units d’Amèrica. Aquest desenllaç va facilitar l’extensió progressiva, quasi arreu del món, del sistema capitalista en la seva forma més liberal.

Entrada compartida per Justícia i Pau

El proper divendres 14 de febrer celebrarem el tradicional Sopar dels Amics de Justícia i Pau, que convoquem un any més per tal de celebrar tot allò que ens uneix amb les persones associades, voluntàries, col·laborades o membres de les nostres comissions territorials i sectorials.

És gràcies a l’esforç i al suport de totes elles que Justícia i Pau duu a terme les seves activitats, però no només a elles va adreçat aquest esdeveniment festiu, que està obert a tothom.

Entrada compartida per Justícia i Pau

Un any més, Justícia i Pau hem donat inici a l’any nou, el 2020, amb la celebració de la Jornada Mundial de la Pau. La d’enguany ha estat ja la 53a edició d’aquest esdeveniment pel qual el Papa Francesc va fer públic el missatge “La pau com a camí d’esperança”, i amb motiu del qual hem tornat a organitzar o coorganitzar diversos actes el dia 1 de gener. La Jornada, no obstant, s’estén més enllà d’aquest dia i encara sou a temps de participar d’algun dels actes!

Entrada compartida per Llar del Sord de Badalona

Algunos de nuestros socios y socias, asistieron cómo público a la entrega del III Premi LSC Foment de la Llengua de Signes Catalana, que este año ha sido otorgado a Mercé Calafell i Carrasco, en la categoría de Persona signante, a la entidad CERECUSOR en la categoría de entidad que ha destacado en el fomento de la Lengua de Signos y  a Santiago Frigola en la categoría de iniciativa, proyecto, estudio o investigación de la Lengua de Signos Catalana. ¡Muchas felicidades a todos/as!!!