Notícies

Entrada compartida per Justícia i Pau

L’1 de maig celebrem el Dia Internacional de les Persones Treballadores, una jornada de reivindicació dels seus drets laborals. Actualment, cada cop hi ha més situacions precàries pel que fa a l’àmbit laboral que acaben afectant la resta d’àmbits, agreujant la situació de vulnerabilitat d’aquestes persones. Justícia i Pau, des de la plataforma Església pel Treball Decent, denunciem la situació de pobresa, exclusió social i deshumanització que estan exposades les persones que tenen una feina amb condicions precàries, insistint en la importància d’un treball decent, que dignifiqui a la persona.

Entrada compartida per Justícia i Pau

L’any 2009 l’Assemblea general de les Nacions Unides va designar el dia 22 d’abril com el dia internacional de la Mare Terra. Aquesta celebració, en defensa del nostre planeta i de tots els seus ecosistemes, és una crida a prendre consciència de la nostra responsabilitat col·lectiva en els desequilibris que provoquem en el medi natural i social que posen en entredit la viabilitat de les futures generacions.

Perquè, tal com diu el Papa Francesc a l’encíclica “Laudato si”: Entre els pobres més abandonats i maltractats, hi ha la nostra oprimida i devastada Mare Terra” (LS 2).

Entrada compartida per Llar del Sord de Badalona

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sfNPz6rKB2Q]

El próximo día 23 de abril (lunes) Parada de Sant jordi, en: C/de la creu, esquina Av. Martí Pujol de Badalona, justo  enfrente del Intersport i  cerca del metro L2 Pompeu Fabra (Badalona)
Mapa:

Entrada compartida per Llar del Sord de Badalona

Este sábado 21 de abril, presentación de candidatos a la Presidencia de FESOCA, en el local de la Llar de Persones Sordes de Badalona, c/General Weyler, 180-182, Badalona:
– 18:30h Pedro Jara
– 19:30h Albert R. Casellas
A las 21:30h veremos el partido de la Copa del Rey, Barcelona-Sevilla. Se puede llevar bocadillo de casa o comprar bocadillo en el bar de la asociación.
SOCIOS/AS: Gratuito.
SOCIOS/AS FEDERADOS: Gratuito (Imprescindible llevar carnet turquesa de FESOCA o el carnet de una asociación afiliada para poder asistir a dicho evento sólo para socios/as).
SOCIOS/AS NO FEDERADOS: 5 euros (no podrán asistir a la presentación de candidatos de FESOCA, pero si al partido de las 21:30h)

Entrada compartida per Justícia i Pau

Article d’opinió de Joan F. López Casasnovas, membre de Justícia i Pau Menorca.

El no res, per onsevulla sien

Els poetes populars, experts en rimes i saviesa natural, reben a les illes Balears el nom de glosadors. La fama els ve per la intel·ligència dels seus “acudits”, és a dir, per les respostes enginyoses que saben trobar a qüestions envitricollades. Fent-ho de forma repentista (de repent, a l’instant), no se’ls pot negar el mèrit.

Entrada compartida per Justícia i Pau

Justícia i Pau s’ha adherit a Espai, Democràcia i Convivència, una plataforma d’entitats, sindicats i organitzacions de la societat que es manifesten en contra la vulneració dels drets cívics i polítics. Aquesta agrupació apareix com a resposta a la vulneració de drets fonamentals i les llibertats democràtiques que ha viscut Catalunya en aquests últims mesos, defensant aquests de forma pacífica i ferma des del respecte a la diversitat i a favor del diàleg.

Entrada compartida per Llar del Sord de Badalona

El pasado dia 7 de abril de 2018, recibimos en la Llar una charla sobre trastornos mentales. Asistieron muchas personas ya que este es un tema muy interesante y al cual, como muchos otros, no tenemos fácil acceso para informarnos. Agradecemos a la ponente su charla y a todas las personas que se acercaron a la Llar.